"Enormt porrintresse i Eslöv"

Av Ulla Hansson
ulla.hansson@skd.se
0413-693 23 6 FEBRUARI 2008 20.39

Efterfrågan på vuxenfilm var så stor att bolaget Hyllie Invest nu tar steget fullt ut och öppnar en "kärleksaffär", en som en av delägarna, Stefan Slavy, säger om sin mjukporrbutik, på Västergatan i Eslöv. Just nu söker man personal.
– Vi har 300-400 sökande från runt om i Skåne. Mest kvinnor, bara fem-sex är män.

Till helgen är det dags att måla de hyrda lokalerna, i nästa vecka står anställningsintervjuer på agendan och i början på mars är det tänkt att butiken "Lust" ska öppna.
Det blir den första i sitt slag. Stefan, som med framgång startade och drev video- och godisbutiken Nöjesmagasinet har sedan dess startat butiker i Malmö, Staffanstorp och Ystad och driver även en butik i Köpenhamn med godisförsäljning.
– Men så stor efterfrågan på erotiska filmer som den i Eslöv, har vi inte haft någon annanstans. Det var helt enormt, folk stod i kö och frågade efter avdelningen för vuxenfilm.
Ett jättebud gjorde att Nöjesbutiken i Eslöv såldes. Nye ägaren anslöt till en videokedja som inte har porrfilmer på repertoaren.
– Så Eslövsborna blev utan. Jag känner lite folk i sexbutiksbranschen. Bland annat finns en butik på Fields i Köpenhamn, den är säkert 200 kvadratmeter och affärerna går lysande. Kunderna är till 80 procent kvinnor. Det fula med porr har ju försvunnit och butikerna drivs seriöst, rent och snyggt.
– Medan konkurrensen är mördande i Malmö så finns ju absolut inget alls i Eslöv. Och nu när jag är bekant med Eslöv och har så goda erfarenheter av stan, inte minst den stora efterfrågan på området i minnet, har det blivit så att vi öppnar vår första kärleksaffär här. Mycket med inriktning på kvinnor som kunder. Vi är också mest intresserade av kvinnlig personal och vi ska ha sexleksaker, som oljor och stavar, underkläder, sexspel, erotiska filmer.


Tipsa Tipsa en vän
Kommentarer
Max 200 ord. Debattregler
blog comments powered by Disqus
FLER NYHETER PÅ
Joacim Ernstsson var vaken och halvsittande i båren när han rullades ut från Lunds arena efter att ha drabbats av hjärtstillestånd mitt i matchen. Foto: Andreas Hillergren

Räddad med hjärtstartare

Joacim Ernstssons hjärta stannade mitt i matchen – Lunds arena utrymdes.
Till vänster: Kim Anderzon 1980 i samband med föreställningen "En kvinna på Pistolteatern". Till höger ur föreställningen 'Du har dödat min fysiklärare' på Pistolteatern 1982. I mitten en bild tagen i samband med att Kim Anderzon medverkade i "Stjärnorna på slottet".  

Kim Anderzon är död

Den folkkära skådespelaren Kim Anderzon är död. Hon blev 71 år.Kollegan Helge Skoog stod på scenen tillsammans med henne för sista gången i fredags i förra veckan.- Då förstod jag att det var sista gången hon spelade, säger han.
Den antikvariska bokmässan Den gamla bokens dagar pågår i Stadshallen i Lund. Annika Olausson, från Yxnaholma utanför Höör, spanar på en bok om hantverk i Sverige. – Jag tycker om att få en inblick i andras kunskap, säger hon.Foto: Caroline Stenbäck

Antikvarisk bokmässa bjuder på många fynd

På den antikvariska bokmässan Den gamla bokens dagar som just nu pågår i Stadshallen i Lund går det hitta allt från skönlitteratur till kurslitteratur från 1600-talet.
Malin Rosdahl, Sjöbo: Jag äter en panpizza med svamp, det är standard på marknaden. Den är god tycker jag.  

Marknad bjöd på godbitar

Rykande varma munkar, droppande langos och hederlig varmkorv. Skånskan tog en tur bland dofterna och smakerna som gjorde årets skördemarknad i Sjöbo.
Läsarbilder från Cellnews:
E-TIDNING
Skånskan.se använder cookies, läs mer här.
Bloggar
Vad är det på tv just nu?
TV-Guide Missa inte vår kompletta tv-guide!
Läs våra bilagor