Tre tunga akter till Siesta

1 MARS 2013 15.48

Siesta inleder mars månad med att presentera tre tunga akter till festivalen som går av stapeln i månadsskiftet maj-juni. Och faktiskt är det så att det är tre ö-band som kommer till Hässleholm.

Från de brittiska öarna kommer Enter Shikari och While She Sleeps. Medan kreativa Riddarna lämnar Gotland för spelning på Siesta.

En sak är säker och det är att Riddarna definitivt inte kommer vila sig i form inför Siesta. Från och med mars månad kommer det villkorslösa rockbandet att släppa en singel och en musikvideo i månaden.

While She Sleeps plockade nyligen hem "Best British Newcomber" vid utdelningen av Kerrang Awards 2012. Bandet kommer garanterat att leverera het metal i Hässleholm.
Lika tung musik får besökarna höra från Enter Shikari som återkommer till Hässleholm fem år efter deras debut här. Deras stil kan mest beskrivas som en politisk blandning av metalcore, post-hardcore & synt.


RELATERADE ARTIKLAR
Tipsa Tipsa en vän
Kommentarer
Max 200 ord. Debattregler
blog comments powered by Disqus
FLER NYHETER PÅ
Kurt Nordberg blickar ut över det område han befarar skulle förstöras av en vindkraftpark.  

Uppmanar boende
att protestera nu

Åtta vindkraftverk skulle förstöra ett stort naturområde.Det befarar Kurt Nordberg.
Efter en säsong i Laholms FK lämnar målvakten Isabel Sandström för att ta nästa steg i IS Halmia.  

Sandström till Halmia som bygger nytt lag

För ett år sedan gick Isabel Sandström från DFK HaSko till Laholms FK. Nu flyttar hon vidare uppåt i seriesystemet, till IS Halmia.
Dagens nöjessnackisar
Nöjesbloggar
Läs våra bilagor