MFF har släppt Filip Stenström

Av Ole Törner 7 AUGUSTI 2013 20.36

Ytterbacken Filip Stenströms dagar som MFF-spelare är över. Vid månadsskiftet tog Ängelholms FF över hans kontrakt.

- Vi bestämde oss för att inte utnyttja en option vi hade på Filip och Ängelholms FF ville gärna behålla honom, berättar MFF:s sportchef Per Ågren.
- Det är ett beslut som växt fram och utlåningen gjordes just med tanke på att Ängelholm i ett senare skede skulle ha möjligheten att göra honom till sin spelare fullt ut.

22-årige Filip Stenström kom till MFF säsongen 2009 från Västerås SK och debuterade i Allsvenskan två år senare. Hans stora stund i MFF blev hemmamatchen mot Rangers FC där han var med om att slå ut det skotska storlaget.
I Ängelholms FF har han spelat stabilt och tagit en ordinarie plats som högerback.
Säsongen 2011 var Filip Stenström under en kort period utlånad till LB07.


Tipsa Tipsa en vän
FLER NYHETER PÅ
Salzburg - MFF
 

Superförlusten
ger MFF hopp

Emil Forsberg gav Malmö FF hopp inför returen genom sitt sena mål borta mot FC Red Bull Salzburg i playoffmatchen till Champions League.
En ”kartingkung” och en kronprins. 13-åriga Alfred Nilsson från Tomelilla MK och fick ta emot förstapriset i Prins Carl Philips Racing Pokals J60-klass ur händerna på kronprinsen själv.  

13-åring från Tomelilla kung i prinsens race

För ett par veckor sedan tog han SM-guld i karting i klassen J60. Nu tog han hem segern i J60-klassen i Prins Carl Philips Pokal på Lidköpings motorstadium. Och förstapriset fick han ta emot av kronprinsen själv.
Joacim Kristiansson körde snyggt i Silverratten på lördagen, men effektivt på söndagen i Örkelljunga, där han vann. Foto: Bengt Johansson

Hörbyförare slog Eslövs ”asfaltskung”

Joacim Kristiansson: Äntligen - jag har försökt i flera år.
Tom Kristensson (till höger) och Mikael Ottosson vann Volvo Original-klassen i Silverratten efter en mycket fin körning.  

Tom och Ola klassegrare i Silverratten

Tom Kristensson från Hörby och Ola Schön från Tomelilla vann varsin klass i rallytävlingen Silverratten
Sportbloggar
Läs våra bilagor