MFF har släppt Filip Stenström

Av Ole Törner 7 AUGUSTI 2013 20.36

Ytterbacken Filip Stenströms dagar som MFF-spelare är över. Vid månadsskiftet tog Ängelholms FF över hans kontrakt.

- Vi bestämde oss för att inte utnyttja en option vi hade på Filip och Ängelholms FF ville gärna behålla honom, berättar MFF:s sportchef Per Ågren.
- Det är ett beslut som växt fram och utlåningen gjordes just med tanke på att Ängelholm i ett senare skede skulle ha möjligheten att göra honom till sin spelare fullt ut.

22-årige Filip Stenström kom till MFF säsongen 2009 från Västerås SK och debuterade i Allsvenskan två år senare. Hans stora stund i MFF blev hemmamatchen mot Rangers FC där han var med om att slå ut det skotska storlaget.
I Ängelholms FF har han spelat stabilt och tagit en ordinarie plats som högerback.
Säsongen 2011 var Filip Stenström under en kort period utlånad till LB07.


Tipsa Tipsa en vän
FLER NYHETER PÅ
An Shu i BTK Kävlinges matchtröja. På torsdagskvällen återvänder han till sina gamla hemmabord i Jonebergshallen i Simrishamn för att möta klubben han spelat för de fyra senaste åren, Österlens BTK.  

Publikfavoriten tillbaka
i Simrishamn – som motståndare!

De fyra senaste åren har han varit stor publikfavorit i Jonebergshallen i Simrishamn. På torsdagskvällen är det dock som motståndare han tar plats vid borden.
Glädje i Hörby FF efter ett mål i derbyt för några veckor sedan mot nabon Höörs IS. Hur glatt kommer det att vara i Hörbys läger efter slutsignalen på lördag på Högalids idrottsplats i Kävlinge i ödesmatchen mot Harrie FF? Foto: Claes Hall/Arkiv

HFF helt borta på bortaplan

Nytt kontrakt, återkval eller direktdegradering? För Hörby FF kommer debutsäsongen i fotbollens division 4 västra att sluta i antingen glädje eller sorg.
mALMÖ ff - oLYMPIAKOS
Vergos Nikolaos har precis gjort 3-1 på straff och avgjort matchen.  

Ungt MFF föll i kampen

Olympiakos vann med 3-1 i Uefa Youth cup på Malmö IP.
Sportbloggar
Läs våra bilagor