MFF har släppt Filip Stenström

Av Ole Törner 7 AUGUSTI 2013 20.36

Ytterbacken Filip Stenströms dagar som MFF-spelare är över. Vid månadsskiftet tog Ängelholms FF över hans kontrakt.

- Vi bestämde oss för att inte utnyttja en option vi hade på Filip och Ängelholms FF ville gärna behålla honom, berättar MFF:s sportchef Per Ågren.
- Det är ett beslut som växt fram och utlåningen gjordes just med tanke på att Ängelholm i ett senare skede skulle ha möjligheten att göra honom till sin spelare fullt ut.

22-årige Filip Stenström kom till MFF säsongen 2009 från Västerås SK och debuterade i Allsvenskan två år senare. Hans stora stund i MFF blev hemmamatchen mot Rangers FC där han var med om att slå ut det skotska storlaget.
I Ängelholms FF har han spelat stabilt och tagit en ordinarie plats som högerback.
Säsongen 2011 var Filip Stenström under en kort period utlånad till LB07.


Tipsa Tipsa en vän
FLER NYHETER PÅ
Skånederby
7-1 till Rosengård i Skånederbyt mot Vittsjö.  

Guldtippade Rosengård krossade Vittsjö

Bjöd på många klassmål i Skånederbyt på Malmö IP.
Stanley Cup slutspelet drar igång
Anaheim Ducks back Hampus Lindholm har gjort en riktigt bra första säsong i NHL. Nu hoppas han på ett framgångsrikt slutspel. Här syns den 20-årige backen med nummer 47 på tröjan i en match mot Edmonton Oilers.  

Lindholm bäst
i NHL sedan Lidström

Rookien Hampus Lindholm i Anaheim ”Jag är glad att jag fått ett sådant förtroende”.
Oscar Jensen gjorde det bra i H43-målet men hemmalaget fick ändå nöja sig med en poäng.  

Oavgjort för H43

Ett ångestfyllt H43 Lund lyckades med nöd och näppe få med sig en poäng hemma mot VästeråsIrsta i kvalserien till elitserien.
Peter Sartz och hans VM-armé. Här är gänget som tränat de senaste dagarna i Eslöv och som snart ska försvara Sveriges färger i lag-VM i bordtennis i Japan. Från vänster: Jon Persson, Harald Andersson, Fabian Åkerström, tillförordnade förbundskapten Peter Sartz, Pär Gerell, Jens Lundqvist och Kristian Karlsson.  

Sartz leder Sverige i VM

Gör ett tillfälligt (?) inhopp som förbundskapten för herrseniorlandslaget.
MFF:s kommunikationschef Peter Åhlander guidade runt Peter Cowen. Cowens fru Katherine tog chansen att fotografera arenan från spelargången.  

Peter följer MFF från Newcastle

För nästan tio år sedan bodde engelsmannen Peter Cowen tre månader i Malmö för att utbilda sig inom läraryrket. Det räckte för att få ett nytt favoritlag, Malmö FF.
Tipsa via MMS
Sportbloggar
Läs våra bilagor