Du är inne på en gammal version av Skånska Dagbladet. Klicka här för att komma till den nya sajten!

Välkommen till annonsavdelningen på Skånska Dagbladet!

Nu har du hittat rätt! Med Skånska Dagbladet når du längst.

Skånska Dagbladet är det självklara torget för alla dem som bor i mellersta och södra Skåne. Arenan, mötesplatsen, gemenskapen och hägnet kring det nära livet. Om det inte har stått att läsa i tidningen så kanske det inte har hänt… Så har det varit nu i 122 år sedan Skånska Dagbladet lanserades 1888. Historien vittnar om en stark affärsidé och en minst lika stark förankring bland läsare och annonsörer.


Vi fortsätter att vara trogna profilen som en äkta lokal och folklig nyhetstidning, med nyheter, debatt och annonsbudskap från företag och föreningar. Vi täcker 17 kommuner i regionen; är starkast i Eslöv, Höör, Hörby, Sjöbo, Svalöv och Skurup men har också en god täckning i storstädernas kranskommuner som Kävlinge, Svedala, Staffanstorp m fl. Skånska Dagbladet är en klassisk Malmötidning som suttit mitt i stan på Östergatan 11 sedan 1891!


Skånska Dagbladet har en betald upplaga om 32.900 exemplar (TS 2009) och en räckvidd om 101.000 läsare per genomsnittlig utgåva (Orvesto). Vår webbupplaga skånskan.se har närmare 60.000 unika veckobesökare. Vi brinner extra starkt för det lokala: Skånska Dagbladet och dess systertidning Norra Skåne är de enda kvarvarande lokalt helägda dagstidningarna i Skåne, som ägs av en tidningsförening med fler än 3.000 skånska privatpersoner som andelsägare.


Vill du nå folk från en trovärdig plattform och få god valuta för din marknadsbudget? Kontakta våra mediesäljare här. Av dem får du reda på bästa affärsmöjligheterna i Skånska Dagbladet, på papper eller webb eller bådadera.


RELATERADE ARTIKLAR