Att Skånetrafiken förvägrar 84-åringen färdtjänst är skandalöst, menar kvinnans juridiska rådgivare Rainer Jussila-Långström. Han är så upprörd att han åtagit sig att driva hennes sak mot en symbolisk ersättning.  

Juridiska rådgivaren: "Det är en skandal "

– Någonstans måste det finnas en gräns för dumheterna, säger den 84-åriga kvinnans juridiska rådgivare.
Marieholmsbanan
Första bilderna och skisserna klara på storsatsningen. Bron över Norregatan i Eslöv...

Dyrare än tänkt

Första bilderna och skisserna klara på storsatsningen
Åkervägen – med hus på vänstra sidan – kommer inte att kunna byggas ut med tiotalet nya villor sedan försvaret satt stopp för kommunens planer.  

”Besviken – men förstår försvaret”

Harlösa byalag har förståelse för försvarets besked att Harlösa inte kommer att kunna byggas ut med tio nya tomter
Utredning
Nära Gya bygdegård vill kommunen placera den nya förskolan i Stehag, men inte på exakt samma plats som de nuvarande tillfälliga dagispaviljongerna utan strax intill, på grusplanen.  

Grusplan bästa platsen för ny förskola

När det är dags att bygga en ny förskola i Stehag bör den placeras på grusplanen vid Gyagården. Det har en utredning kommit fram till.
Till salu. Kommunen vill sälja Södergatan 22 – men den som köper renoveringsobjektet får inte göra vad som helst eftersom både hus och brandbilsgarage är kulturmärkt.  

Till salu: kulturmärkt före detta brandstation

Den gamla brandstationen på Södergatan med tillhörande brandbilsgarage är kulturmärkt på ett sätt att den varken får rivas eller förvanskas.
Mats Andersson och Elin Nordén – från Teckomatorp – listar 101 saker om Eslöv i en föreställning på Medborgarhuset. – Det blir både stort och smått, och en del nördiga fakta, lovar Mats Andersson.  

Humorduo listar
101 Eslövsfakta

"Är det inte på tiden att man gör någonting roligt om Eslöv istället för att slentrianmässigt kalla den för Sveriges tråkigaste stad?"
Läsarbilder från Cellnews:
E-TIDNING
Skånskan.se använder cookies, läs mer här.
Bloggar
    « »
    Läs våra bilagor