Björkvikshallen har gått i konkurs. Konkursförvaltaren Leif Ljungholm ställer nu ultimatum för att kunna hålla verksamheten öppen. – Om inget radikalt inträffar tvingas jag stänga simhallen i dag och hela anläggningen före påsk, säger han.  

Björkvikshallen kan stängas i veckan

”Ett konkursbo som inte har några tillgångar”
Anna-Maria Jonsson och hennes dotter Vilma besökte Björkvikshallen i lördags för simtävling. Nu hoppas Anna-Maria att kommunen griper in så att simverksamheten kan fortsätta.  

”Ett väntat besked
med konkurs”

Det var intrycket från de Höörsbor Skånskan pratade med utanför Björkvikshallen i helgen.
Kvartsfinal 2 av 5
Jennie Linnéll och Anna Roxå i mittförsvaret. Jennie var tongivande i anfallet första halvlek och Anna blev utsedd till matchens lirare efter ett väldigt bra försvarsspel.  

H65 kopplade greppet

Efter en skoningslös kross på hemmaplan kopplade H65 järngrepp på Skövde om en semifinalplats. Tacka de två gladiatorerna i mittförsvaret, Jennie Linnéll och Anna Roxå, för det.
Zandra Jakat och Sigurd Wester(SPI) vill minska biståndshandläggarnas makt i Höör. – Det är den äldre som själv ska bestämma om denne ska bo hemma eller komma till exempelvis ett trygghetsboende. Så fungerar det inte i dag. En biståndshandläggare ska inte kunna stoppa medborgarens vilja, säger Sigurd Wester. Partiet vill också se en upprustning av skolmiljöerna.  

Pensionärer satsar vidare med nytt namn

Vill ta en större plats i debatten
Kommunval
Fredrik Hanell och Maria Truedsson blev placerade högst upp på Miljöpartiets lista inför fullmäktigevalet. Den senare har dessutom en möjlighet att nå riksdagen med plats nummer två i sin valkrets.

Nya namn toppar Miljöpartiets lista

Går från föräldraruppror till politiken.
Annons
Politiska bloggar
Läsarbilder från Cellnews:
E-TIDNING
Har du klippt gräset än i år?
Ja 56%
 
Nej 44%
 
Antal röster: 406
Skånskan.se använder cookies, läs mer här.
Bloggar
Vad är det på tv just nu?
TV-Guide Missa inte vår kompletta tv-guide!
Läs våra bilagor