Håkan Rozén hade hoppats att få rätt mot Höörs kommun genom att betala den ursprungliga prisuppgiften för va-utbyggnaden. Men så blir det inte.  

Boende i Jularp
får inte rätt i va-tvist

En beslutad va-taxa går före påstådda muntliga löften om kostnader. Det anser Statens va-nämnd i ett beslut som får konsekvenser för Berit och Håkan Rozén i Jularp.
Cecilia Timner och Camilla Jönsson satsar på naturhotell i Nyrup utanför Höör. Tidigare stadsbon Cecilia Timner stormtrivs ute på landet och vill nu erbjuda andra att kunna bo några nätter i skogen.  

De har öppnat naturhotell

Drivna Höörprofiler bakom ny satsning.
Lugi-H65 Höör 21-23

"Den rutin vi skaffat
oss var avgörande"

H65 Höör var det kyligaste laget i slutskedet och fick med sig båda poängen.
Hur olika politiker röstade vid onsdagens slutna omröstning i kommunfullmäktige har väckt debatt. Här ses socialdemokraten Maria Boström-Lambrén göra sitt val.  

Anklagar moderater för att ha röstat med SD

”Jag vill ha ett klargörande”.
Favorit i repris. För fyra år sedan lämnade Anders Netterheim över ordförandeklubban till Ellinor Dahlgren. I går tog Anders Netterheim återigen över ordförandeskapet.

Skarpt läge direkt i fullmäktige

Den nya konstellationen som kan komma att styra Höör de kommande fyra åren sattes på prov direkt under onsdagskvällens fullmäktige.
Efter fyra års väntan kan en fotbollsakademi i regi av Malmö FF och tidigare landslagsspelaren Staffan Tapper vara på väg till Höör och Ringsjöskolan. Förutom fotboll och idrott vill M-politikern Björn Andreasson införa naturvetenskap och företagsamhet som andra profilinriktningar.

Höör nära ett samarbete med MFF

Vill starta fotbollsakademi nästa höst.
– Jag hade gett allt. Jag är en resurs. Men uppenbarligen är inte Moderaterna rädda om de drivna, säger Hellen Andersson som lämnar partiet i protest mot kommunalrådet Anna Palms starka inflytande.  

Moderat lämnar fullmäktige i protest

Hellen Andersson riktar hård kritik mot Anna Palm.
Läsarbilder från Cellnews:
E-TIDNING
Skånskan.se använder cookies, läs mer här.
Bloggar
Katie Malik chattade
"Vänner. För. Livet."
Vad är det på tv just nu?
TV-Guide Missa inte vår kompletta tv-guide!
Läs våra bilagor