Några av de medverkande i Den stressade. Bakre raden Eva Rydberg och Lotta Ramel, främre raden Marie Robertson, Johannes Brost och Lotta Aldgård.  

Stressigt på Fredriksdal

Eva Rydberg spelar det karltokiga hembiträdet Magdelone i Ludvig Holbergs Den stressade. "Hon är förfärlig, jätteful. Och det ska bli jätteroligt" säger .
Sommaren 2014 spelades Hantverkarna i Marsvinsholms slottspark. Pressbild

(ingen rubrik)

Komedin Kom igen Charlie! blir sommarens pjäs i Marsvinsholms slottspark.
Makthaverskan – Hugo Randulv, Andreas ”Palle” Wettmark, Maja Milner, Irma Krook, Gustav Data Andersson – spelar på premiären av Klubb Siesta på fredag kväll.  

Makthaverskan först ut

Markans nya satsning Klubb Siesta har premiär på fredag kväll
Sophie Zelmani firar 20-årsjubileum som artist nästa år. Denna lågmälda singer-songwriter, som inte syns på scen alltför ofta, är nästa år en av akterna på Torsjö Live.  

Bananer intar scenen i Torsjö

Första två bokningarna klara till nästa års Torsjö Live som går av stapeln lördagen den 27 juni.
Torsjö Live
Med årets succé i minnet planerar Torsjö Live för nästa år. Första artisterna är klara: Sophie Zelmani och Electric Banana Band.  

Första artisterna klara

Kultförklarade Electric Banana Band och lågmälda singer-songwritern Sophie Zelmani. Där är de två första bokningarna till nästa års Torsjö Live som arrangeras lördagen den 27 juni.
Melodifestivalen
Artistfälten i Örebro och Östersund.  

Zelmerlöw gör schlagercomeback

Zelmerlöw gör schlagercomeback.
STOCKHOLM 2013-03-14 Artisten Loreen uppträder under inspelningen av fredagens avsnitt av pratshowen "Skavlan" i SVT. Foto Claudio Bresciani / SCANPIX / kod 10090

”Vill påminna om hur fina vi är”

På onsdagen är det premiär för Moriskans egenproducerade julshow i Malmö. Att julsångerna får sällskap av Euphoria är inte omöjligt, showens stjärna är nämligen Loreen.
Dagens nöjessnackisar
Nöjesbloggar
Läs våra bilagor