Stefan Lundgren informerade ett 60-tal företagare om hur Sjöbo kommun ska styras under de närmaste fyra åren på frukostmötet under torsdagen.  

Prao upphör för alla elever i Sjöbo

Nya regler med högre krav gör det svårare.
Scoutledare Annika Andersson från Vollsjö scoutkår överlämnar tillsammans med Johanna Persson och Linnea Andersson nya pumpor till Lola Persson på Tallbackens förskola i Blentarp sedan barnens pumpor blivit söndersparkade under helgen.  

Scouter skänkte pumpor

När scoutledare Annika Andersson från Vollsjö läste Skånska Dagbladet i tisdags så blev hon upprörd när hon såg att någon förstört barnens pumpor på Tallbackens förskola i Blentarp.
Sjöbo fullmäktiges nya presidium är från vänster Christer Hovbrand, (S), andre vice ordförande, Thomas Quist, (M), ordförande och Ann-Christine Kullgren, (M), förste vice ordförande. FOTO: Anders Kauranen

Omvald ordförande ska svinga klubban

Men nya vice ordförande utsågs i fullmäktige.
För att få fler lokala småföretagare att lämna in anbud på skötseln av grönytor ordnade AB Sjöbohem för första gången en hearing om hur det går till. VD Morgan Johnsson är nöjd med uppslutningen när ett femtontal företagare var på plats. FOTO: ARKIV

Hearing ska ge fler anbud i Sjöbo

Ett femtontal småföretagare från Sjöbo kommun med omnejd var på plats hos AB Sjöbohem när företaget höll en hearing om upphandlingen av ”Utvändig skötsel av grönytor”.
Det trivsamma vardagsrummet hemma hos Gerd Persson har blivit syateljé och butik för Gerds symakeri. Mandalan på väggen är gjord i Brasilien och mannen som gjorde den konstaterade att det var mycket eld och luft hos Gerd Persson.  

Politisk stjärna blev astrolog

För 20 år sedan ställde Gerd Persson upp med ett eget parti till valet i Sjöbo kommunfullmäktige. Det hette Gerds lista och lyckades nästan ta sig in i fullmäktige.
Läsarbilder från Cellnews:
E-TIDNING
Skånskan.se använder cookies, läs mer här.
Bloggar
Vad är det på tv just nu?
TV-Guide Missa inte vår kompletta tv-guide!
Läs våra bilagor