Emil Forsberg tar klivet in från kanten och blir Simon Therns ersättare som innermittfältare. Men magsjuke Simon hoppas fortfarande på spel.  

Forsberg redo att ersätta Thern i MFF

Åge Hareide vill behålla den offensiva kraften.
Arbetet med att utveckla stjärnväggen på Supportertorget på Swedbank stadion går vidare. Fredrik Magnusson och Viktor Olsson har nu även börjat fylla i stjärnorna med utvalda bilder från MFF:s historia. Men det ska även finnas utrymme för framtida händelser.  

Magsjuk Simon Thern stod över

Efter två dagars ledighet körde serieledaren MFF igång träningen igen på Påskaftonen. Då var alla på plats utom Simon Thern som drabbats av magsjuka.
Många har redan sett den pimpade betongbilen när den rullat runt på Malmös gator och det är meningen. Sydsten skickar runt den på olika byggen i Malmötrakten och ser till att den syns vid hemmamatcherna.  

MFF-bil i betong

En av MFF:s sponsorer har kommit på ett nytt sätt att visa att företaget stöttar klubben. Sedan ett par veckor rullar en motivlackerad MFF-betongbil omkring på Malmös gator och byggarbetsplatserna i Sydvästskåne.
Skånederby
7-1 till Rosengård i Skånederbyt mot Vittsjö.  

Guldtippade Rosengård krossade Vittsjö

Bjöd på många klassmål i Skånederbyt på Malmö IP.
Oscar Jensen gjorde det bra i H43-målet men hemmalaget fick ändå nöja sig med en poäng.  

Oavgjort för H43

Ett ångestfyllt H43 Lund lyckades med nöd och näppe få med sig en poäng hemma mot VästeråsIrsta i kvalserien till elitserien.
Tipsa via MMS
Sportbloggar
Har du klippt gräset än i år?
Ja 56%
 
Nej 44%
 
Antal röster: 406
Läs våra bilagor