allsvenskan
För att få optimala förutsättningar inför Champions League-mötet med Atlético Madrid den 4 november vill Malmö FF flytta hela den sista allsvenska omgången — från söndagen den 2 november till lördagen den 1 november.  

Malmö FF vill flytta
sista omgången

Vill ha optimala förutsättningar inför Champions League-mötet med Atlético Madrid.
fälttävlan
I finaste slottsmiljö i Haras du Pins reds fälttävlans dressyrprov. Anna Hilton på Matrix W var missnöjd med sin insats men är ändå bra ned i VM-tävlingen.  

Beröm för missnöjd Anna

Anna Hilton, 51, kunde inte dölja sin besvikelse när hon kom ut från banan.
Mikaela Lindblad är ett stort framtidsnamn inom svensk kanot och favorit i damseniorklassen i Malmö i eftermiddag.  

Kanot-SM i centrala Malmö

Det vankas dramatik och spänning under lördagsshoppingen mitt i centrala Malmö. Då avgörs nämligen maraton-SM i kanalen.
På torsdagseftermiddagen tränade MFF:s U19. Sedan följde man lottningen till Champions League där de hela året ska möta samma motståndare som A-laget.  

MFF:s U19
mot samma lag

När MFF kvalade in till Champions League gjorde klubbens U19-lag det också. Det blir spel samma dagar mot samma motståndare.
Malin Petersen kämpade stenhårt för blågult när hon på ett nästan mirakulöst sätt lyckades hålla ordning på sin heta häst Sofarsogood.  

Så här långt bra
för Sofarsogood

Oturen för det svenska fälttävlanslandslaget tycks ha vänt.
MFF i CHAMPIONS LEAGUE
Champions League-spel ger inte bara Malmö FF chansen att få möta de bästa fotbollsklubbarna i Europa. Det ger också inkomster på kanske uppemot 200 miljoner kronor. På bilden gör Markus Rosenberg 1-0 i vinstmatchen mot Salzburg.  

Försiktig strategi
för miljonerna

- Vi vill investera i verksamheten som kan ge ytterligare framgång, säger ordföranden Håkan Jeppsson.
Snart 19-årige Victor Busch står inför sitt livs stora idrottsutmaning. Den 19-21 september träder han på sig de svenska landslagskläderna för att tävla i junior-EM i judo i Bukarest i Rumänien.  

Skurupskille klar för JEM

Snart 19-årige Victor Busch står inför sitt livs stora idrottsutmaning. Den 19-21 september träder han på sig de svenska landslagskläderna för att tävla i junior-EM i judo i Bukarest i Rumänien.– Jag ska kämpa för att nå långt, lovar Victor Busch.
Sebastian Lönnborn var den gångna säsongen seriebrottningsutlånad till Marsvinsholm/Pan. Det här året ska ha gå för Eslövs AI, som kommer till start i elitserien med ett lag tillsammans med BK Ore i Vinslöv.  

EAI gör comeback i seriebrottningen

Bildar lag tillsammans med BK Ore i Vinslöv
Sportbloggar
Läs våra bilagor